Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Bike Totaal Wolters is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Bike Totaal Wolters of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Bike Totaal Wolters worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Bike Totaal Wolters heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Bike Totaal Wolters links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bike Totaal Wolters van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Bike Totaal Wolters 2021.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  8.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  8.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 16.00 uur
Zondag:  gesloten
 
*Let op! – De winkels hebben tijdens deze Corona periode voorlopig geen koopavond.


Facebook